viernes, 17 de enero de 2014

"QUELCOM NO VA BE EN UNA SOCIETAT QUE VA AL GIMNÀS EN COTXE"

Segur que el títol de l'entrada no us ha deixat indiferents.
Doncs ara us faré unes reflexions per motivar-vos a fer petits canvis en el vostre dia a dia i així cada vegada adoptar uns hàbits de vida més saludables.

Després de llegir un article del País Setmanal que parla del "Paseo Creativo" he pensat que seria bo recordar els avantatges d'aquest bon hàbit.
I és que en una societat dominada per les presses i la necessitat d'omplir el nostre temps hauríem de reflexionar i pensar si anem pel bon camí.
I mai més ben dit, pel bon camí. Com a farmacèutica i darrere un taulell vaig veient cada dia com augmenten les receptes de tranquil·litzants i altres fàrmacs per augmentar el nostre estat anímic.

Doncs jo us proposo deixar-vos dur per unes caminades sense rumb, sense pressa i sense tecnologia.
Veureu com d'aquesta manera connectem amb el nostre costat més creatiu, també ens ajudarà a prendre distància dels nostres problemes, a millorar la nostra salut controlant el nostre pes, la nostra pressió arterial i tenir un millor descans nocturn.


És com si les cames posessin en marxa els mecanismes del cervell.  Sense adonar-nos haurem sortit de casa amb unes palpitacions altes i malhumorats i mica en mica després de deixar-nos emportar per les nostres passes i connectar si és possible amb la natura veurem com les pulsacions disminueixen, ens donem permís per somriure, deixem d'estar enfadats per alguna vajanada i potser podrem haver evitat caure en la temptació de prendre algun tranquil·litzant..

I no ens queixem contínuament que la gasolina està carissima......


Us animo que aneu adoptant aquest hàbit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario